.

banner

2012/10/29

Shoppings from London

Tervehdys ja hyvää talven alkua kaikille lukijoilleni! Saavuin tänään aamuyöstä Suomeen ja heti seitsemältä herätys ja kouluun. Yllätyin Suomen säästä, jäi taas ensilumi näkemättä, ja täällä on superkylmä! Lontoossa oli tosi kivaa, eli vietin pidennetyn viikonlopun shoppaillessa enon ja hänen kummityttönsä kanssa, joka on myös kaverini :). Tuli käytettyä kiitettävästi rahaa ja tässä ois nopsasti nää ostokset. Meinasin laittaa videota tulemaan, ja ehkä laitankin niistä, mutta enshätään saatte kuvina tutkiskella tavaroitani. Matkasta on tulossa myös videopostaus, mutta editoinnissa kestää (materiaalia kun on yli 40 minuuttia). Mutta tässä näitä kuvia:

London shopping (10)London shopping (9)
Pyjamahousut ostin Forever 21:sta hintaan 5,65 (puntaa tietenkin). Eli ei ollu hirveen kalliit ja sitten noi on tosi pehmeet, vähän kuin samettiset!

London shopping (8)London shopping (7)
Pitsipaita on Primarkista ja se on yhtä pehmee kun noi pyjamahousut. Hintaa oli 9 puntaa.

London shopping (6)
iPhone-kuoret on jostain katukojusta. Noi oli niin söpöjä, että oli pakko hankkia parikin ja niistä tuli koulussa tänään paljon kehuja <3 :) 8 puntaa/kpl. Muistuttaa Paul Frankia.

London shopping (5)
Kihartimen hankin Bootsista heti ekana päivänä. Se oli alennuksessa ja makso vaan 19,95, oli pakko ostaa se. Oon katellu tommosia täällä Suomessa kauan. Ainoo vaan, että tossa on Englannin töpseli, eli adapteri tulee käyttöön. Mut toimii tosi hyvin ja lämpötilaa voi säätää.

London shopping (3)
Nerdglasses on ostettu kans jostain katukojusta viidellä punnalla. 

London shopping (2)
Justin Bieber -kirjoja ostin kirjakaupoista (esim. hmv) ja hintoja en muista. Noi nuolilla merkityt on siis uusia.

London shopping (1)
Feikit UGGit hommasin Primarkista hintaan 5 puntaa. Ei paha hinta ja noi on oikeesti paremmat kun jotkut Suomen kalliit feikit. Näyttää kuvassa tosi rumilta, mut noi on kauniin tummanturkoosit.

London shopping (20)
Sormuksia Primarkista. Aika edullisia ja hassua on se, että kassalla noi oli luokiteltu proposal ringeiksi :D. En haluais tulla kosituksi tommosilla.

London shopping (18)
Pink -tuoksu Victoria's Secretiltä, iPhone-kuoret katukojusta + mun upee Hollister-mies ♥.

London shopping (15)
London shopping (17)
Röyhelötoppi löytyi Hollisterilta. Alkuperäinen hinta oli 24 punnan maissa, mutta alennuksessa toi oli vaan 18 puntaa. Kaupan viimeinen kappale, onneks Emma löys ton!

London shopping (16)
Toppi Hollisterilta. 24 puntaa maksoi ja on kyllä hintansa väärti!

London shopping (14)
Justin Bieber -paidan ostin katukojusta mieheltä, joka oli vahvasti sitä mieltä, ettei mun pitäis tykätä Biebsistä :D Toi maksoi 15 puntaa. Takakalvot iPhoneen on myös katukojusta.

London shopping (13)
Bieber -muki löytyi hmv-kirjakaupasta 5 punnalla.

London shopping (12)London shopping (11)
Pitsipaita Forever 21:sta. Tää on aivan ihana, rakastan <3! Paita maksoi jotain 15 ja 20 punnan väliltä, en muista ollenkaan ja hintalapun irrotin kun otin ton käyttöön.

Siinä oli suurin osa mun ostoksista ja ääh haluun nyt jo takasin tonne! Osa kaupoista saisi luvan tulla Suomeenkin! Mutta miten teillä? Nyt lähen pesulle ja nukkumaan.

♥:llä Tea

ps. Sallan kanssa leivottiin tänään suklaalettuja
ja niistä tuli tooosi hyviä mums :P