.

banner

2012/06/26

Juhannuksia kaikille!


Mooooooikka taas! Täältä mökiltä sain vihdoin tehtyä postauksen. Kännykän nettikiintiö alkaa olla jo täynnä, kun täällä on satanu eikä kavereita ole mukana. Salla on tosin onneksi tulossa tänne huomenna! Jes :).

Tulin tänne isovanhempien kanssa ja seuraavana päivänä muu perhe tuli mukanaan mun uusi läppäri, Sonyn VAIO pinkkinä! Ihana ♥. En oo tosin voinut sillä paljon mitään tehdä, kun nettiä tarttis niin moneen juttuun. Edes word ei vielä pelaa joten en pääse kirjoittelemaankaan.

Lauantaina iskän ja veljen kanssa lähdettin urheilukentälle, ja koska mulla ei ollut urheiluvaatteita pahemmin mukana pistin Ollin toiset futiskamat päälle. HJK:ssa pelaan. Vitsi oli mutta enkö näytä ees vähäsen futaajalta? :D Hypittiin myös korkeutta ja mun hyppiminen loppu siihen kun takareiteen alko taas sattua tosi paljon, se on siis revähtänyt. Ärsyttää... Kävelyvauhdilla tuli kuitenkin hypättyä 130cm. Ihan hyvin!

Sunnuntaina satoi ja mietittiin jo ulkomaille lähtöä mutta Suomeen jäätiin... sinänsä ihan kiva, niin pääsen niille keikoillekin. Maanantaina lähdettiin torille markkinoille ja ostoksista ei nyt pahemmin kuvia vielä ole. Ostin feikkejä Nomination-paloja, pelikorttipalan, r, o, b, i ja n -kirjaimet, mustat aurinkolasit, joissa reunoissa kukkia, tekokynnet ja ripset, lakua, lasikoristeen kotiin ikkunaan ja robin♥ -tekstillä rannekkeen. Söin myös tuoretta munkkia ja muikkuja! Paistettuina piiitkästä aikaa, superrasvasta, superhyvää ;)!

Nyt lähden tästä Modernin perheen pariin! Ainiin... ja hyviä myöhäisiä juhannuksia kaikille!

♥:llä Tea