.

banner

2012/03/10

Ylen suorassa lähetyksessä Robinin kanssa

Ensin ihan tällästa perustietoa. Eli torstaina mun mummi soitti ja kertoi nähneensä telkkarissa Puoli Seitsemän -ohjelman lopussa ilmoituksen Robin-kilpailusta. No, menin heti Yle Areenaan katsomaan ohjelman lopun ja siellä kerrottiin, että noin 20 fania pääsee Ylen studiolle suoraan lähetykseen tapaamaan Robinia. Menin facebookiin Puoli Seitsemän -ohjelman tilapäivitykseen kommentoimaan, olin 25, eli en pääsisi mukaan. No, löysin toisen päivityksen, jossa pyydettiin lähettämään kysymyksiä Robinille. Keksin päästäni yli 50 erilaista kysymystä ja myöhemmin pahoittelin tilanvientiä. Perjantaina klo 12 oli kisan määrä päättyä ja viittä vaille kirjoitin vielä yhden kysymyksen PS:n seinälle. No, kun koulu loppui klo 13:00 katsoin kännykkää ja siellä lukee PS kirjoitti sinulle "lähetä meille sähköpostia". Aloin kiljumaan. Minut oli valittu. Pompin vaan luokassa ja jatkoin kiljumista: "Mä pääsen telkkariin Robinin kanssa!!!" Ja kaikki tietenkin kattelee mua ilmeellä O__O. Lähetin niille sitten sähköpostia ja sain ohjeet miten toimia.

Klo 18:00 piti olla Yle TV1 studiolla, ja oltiin ajoissa. Siellä oli ehkä 20 muuta innokasta fania. Käveltiin portaat ylös yläkertaan ja katson studion ikkunasta sisään ja näin seuraavaa.

Ylen Puoli Seitsemän tapaamassa Robinia 009m

Toi kuva on nyt havainnollistettu, mutta joo Robin istui siellä ohjeita kuuntelemassa. Sitten meille annettiin valkosia kylttejä, joihin saatiin kirjotella mitä ite haluttiin. Sieppasin yhden ja kirjoitin "ROBIN räjäytät mun pään ♥" (biisi). Sitten siinä kirjoitellessa (muut katsoo seinään päin ja mä oon toisinpäin, kattelen käytävän suuntaan) ovi aukeaa ja Robin astelee käytävälle. Mä jähmetyin enkä voinu tehä tai sanoo mitään. Tuijotin vaan. Robin kääntyy kurkkaamaan ja jatkaa sitten matkaansa. Ja kukaan ei siis hoksannut, että Robin oli ollut siinä. Sitten meidät vietiin studioon ja kerrottiin pääasiat. Robin tuli moikkaamaan ja saatiin halata sitä. Aww <3. Sitten se lähti ja meidät vietiin ikkunan ulkopuolella heiluttelemaan kylttejä ja vilkuttelemaan.

Lähetystä oli kulunut hetki ja meidät ohjattiin takaisin oleskelutilaan, sieltä studioon, ja mut ja Julia käskettiin lavalle seisomaan ja muut istumaan lattialle. Sitten puhutaan vähän ja mulle määrätty kysymys pitäis esittää. Aluksi nauroin mun kysymykselle, koska se oli "mikä on sun lempiruoka ja -juoma". Sitten paljastuikin, ettei kysymys ollut yhtään nolo, koska mulla ja Robinilla on yhteinen lempiruoka, sushi. Nammm. Ja sen jälkeinen juontajan kommentti. Kattokaa se videolta!! Juliakin esitti kysymyksensä ja sen jälkeen mentiin lattialle, kun Robin esitti kappaleensa Frontside Ollie akustisena.

Lähetyksen jälkeen saatiin ottaa yhteiskuvat ja meille annettiin nimmareita. Pyysin kaksi, eli nyt mulla on niitä 4 kpl :). Päivä oli tosi onnistunut ja kotona nauroin, kun kattelin itteeni telkkarista hahah! Paras perjantai ikinä! Ja nyt lisää kuvia:


Ylen Puoli Seitsemän tapaamassa Robinia 012mYlen Puoli Seitsemän tapaamassa Robinia 014mYlen Puoli Seitsemän tapaamassa Robinia 021mYlen Puoli Seitsemän tapaamassa Robinia 028mYlen Puoli Seitsemän tapaamassa Robinia 038mYlen Puoli Seitsemän tapaamassa Robinia 049mYlen Puoli Seitsemän tapaamassa Robinia 053mYlen Puoli Seitsemän tapaamassa Robinia 055m


♥:llä Tea